Ports de la Generalitat

La Generalitat destina 317.000 € a la reparació dels danys causats pel temporal a l‘estació marítima del port de Palamós

dimarts, 24 març 2020

  • Les obres d’emergència es preveuen iniciar a finals d’aquesta setmana

El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts la declaració d’emergència per a la reparació dels danys que ha patit l’estació marítima del port de Palamós, un espai polivalent que dona suport a l’activitat de creuers i activitats relacionades amb la promoció dels sectors portuaris. L’edifici ha patit força danys a l’interior en entrar l’aigua amb virulència, a causa de la borrasca Gloria. Ports de la Generalitat invertirà 317.000 euros per arranjar els desperfectes en un termini d’un mes.

Les obres de reparació consistiran en la rehabilitació de les instal·lacions perquè puguin donar servei a les activitats que s’hi desenvolupen, principalment els creuers, un cop es pugui iniciar l’activitat. L’actuació contempla la impermeabilització de la coberta de l’edifici. Pel que fa a l’estructura es reforçaran les parets interiors i es modificaran les exteriors i la façana. Així mateix, es canviaran els tancaments de les portes i les finestres, i es renovaran els equips de climatització. Quant al subministrament de serveis, se substituiran les canonades d’aigua i el subministrament elèctric.

 

24 de març de 2020