Ports de la Generalitat

Ports pavimenta el vial paral·lel al dic de recer del port de Sant Feliu de Guíxols

dilluns, 25 juny 2018

  • El vial asfaltat dona accés a la dàrsena esportiva, té una longitud de 425 metres i ha tingut un cost de 42.000 euros

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha millorat el paviment del vial que transcorre paral·lel al dic de recer i dona accés a la dàrsena esportiva del port de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El vial rep molt tràfic rodat i l’actuació millora el servei per als usuaris del port i els ciutadans. Les obres s’han dut a terme en un parell de setmanes per un import de 42.000 euros.

El vial està adossat al dic de recer, per la seva part interior, i proporciona accés rodat a la dàrsena esportiva, que acull 426 amarradors esportius, i al final del dic, on es troba la balisa d’estribord de la bocana del port. Aquesta calçada rep molt trànsit de vehicles i s’havia de renovar la capa de  rodament del ferm. L’obra ha comprès un tram de 425 metres de longitud que s’ha pavimentat i pintat.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha explicat que “és una de les actuacions de manteniment que fem als ports per actualitzar les infraestructures i potenciar el servei per als usuaris”.

 

 25 de juny de 2018                    Nota de premsa