Ports de la Generalitat

Ports de la Generalitat inicia millores del ferm i la senyalització al port de Vilanova i la Geltrú

Divendres, 11 agost 2023

  • Les obres s’executaran per setmanes, al vial de Ponent i al vial de Ribera, del 16 d’agost fins a l’1 de setembre, amb un cost de 296.000 euros
  •  Es reforçarà la senyalització provisional per garantir la circulació rodada i es treballarà per disminuir les afectacions a la mobilitat i les zones d’aparcament mentre durin les obres

L’empresa pública Ports de la Generalitat iniciarà dimecres, 16 d’agost, les obres al vial de Ponent i al vial de Ribera per reforçar el ferm, restituir la senyalització horitzontal i la senyalització vertical i substituir elements de mobiliari urbà al port de Vilanova i la Geltrú. Obres que tindran una durada de tres setmanes i suposaran una inversió de 296.000 euros.

Amb motiu dels treballs a fer es reforçarà la senyalització provisional d’obres per garantir, en tot moment, una correcta circulació mentre s’executa el projecte, coordinadament amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Les actuacions produiran afectacions a la mobilitat en els vials de ponent i ribera i a les seves zones d’aparcament. Es treballarà perquè les afectacions siguin mínimes, garantint l’accés als diferents punts i zones del port. Demanem comprensió i paciència a la ciutadania mentre durin les obres.

Setmana del 16 al 20 d’agost – Vial de Ponent

Dimecres, 16 d’agost s’iniciaran les obres de reforç del ferm al vial de Ponent que enllaça amb la rambla del Port. Aquests treballs es duran a terme a la zona d’aparcament i al carril de circulació adjacent.

Dies laborables: No es podrà aparcar a la zona

Dissabte i diumenge: S’habilitaran places d’aparcament

Setmana del 21 al 27 d’agost – Vial de Ribera

Dilluns, 21 d’agost s’iniciaran les obres de reforç del ferm al vial de Ribera (vial  de servei del passeig Marítim en el tram portuari). Aquests treballs es duran a terme a la zona d’aparcament i al carril de circulació adjacent. Tot i que la mobilitat es veurà afectada, es mantindrà l’accés als treballadors i treballadores de la dàrsena pesquera i la dàrsena comercial i a la zona d’aparcament de les xarxaires.

Dies laborables: La circulació romandrà tancada en aquest vial

Dissabte i diumenge: S’habilitaran places d’aparcament

Del 21 al 25 d’agost – Vial de Ponent

Del 21 al 25 d’agost, de dilluns a divendres, no es permetrà l’aparcament en tot el vial de Ponent ja que es realitzarà l’estesa d’una capa d’asfaltatge, així com la restitució de la senyalització horitzontal del vial de Ponent.

Dies laborables: No es podrà aparcar a la zona

Setmana del 28 d’agost a l’1 de setembre – Vial de Ribera

Dilluns, 28 d’agost fins a l’1 de setembre s’acabaran els treballs de senyalització al vial de Ribera i a la zona d’aparcament. Tot i que la mobilitat es veurà afectada, es continuarà mantenint l’accés als treballadors i treballadores de la dàrsena pesquera, la dàrsena comercial i la zona d’aparcament de les xarxaires.

Dies laborables: La circulació romandrà tancada en aquest vial mentre durin els treballs.

La circulació de vehicles i la mobilitat en la zona d’obres estarà coordinada amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Les actuacions definides així com les seves afectacions poden patir modificacions a causa d’imprevistos que puguin sorgir en el transcurs de l’obra. En cas de produir-se, serien notificades als usuaris.

11 d’agost de 2023    Nota de premsa